PROGRAMMA

PROGRAMMA

De organisatie is super trots om een line-up neer te kunnen zetten van top formaat. Hiermee wordt Blues in Giethoorn meteen weer op de kaart gezet en we hopen dat veel blues liefhebbers hun weg naar Giethoorn zullen vinden.


JAVA | WEBSTER

Java I Webster" is de naam van het nieuwe gezamenlijke schrijfproject van Erwin Java en Sean Webster. Deze twee dynamische gitaristen hebben al geruime tijd Nederlandse podia verrijkt met hun optredens. Tijdens de coronaperiode richtte Erwin Erwin Java's Travel Party op, met Sean Webster als speciale gast. Later ontstond het idee om een nieuw project te starten, genaamd "Java-Webster", waarbij voornamelijk enkele gezamenlijk geschreven nummers centraal staan. Het album bevat 10 originele nieuwe tracks, die dienen als stevig fundament voor dit nieuwe project. Het ensemble wordt versterkt door Bas Mulder op toetsen, Marcel Wolthof op drums en Guus Strijbosch op bas.

THE STEF PAGLIA BAND

Stef Paglia, geïnspireerd door Stevie Ray Vaughan via zijn vader, begon op zijn 12e met gitaarspelen. Hij groeide op in Aarschot, België, en werd na zijn studie aan het conservatorium PXL-Music in Hasselt voltijds muzikant. Hij is medeoprichter van The BluesBones en trad op met topartiesten. In 2017 startte hij zijn eigen band, Stef Paglia Trio, en bracht met zijn vriendin Iris Teunissen het album 'Never Forget' uit. Ondanks de COVID-19 pandemie, brachten ze de EP 'Light & Darkness' uit, die goed ontvangen werd in de VS.

 
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙